MC Højbjerg har som formål at "samle motorcykelinteresserede".

Det drejer sig om fællesskabet omkring motorcyklerne - og hvad deraf følger: fællesture, træf, ferieture, etc.

Turene kan gå til TT-ræs i Holland eller til et sommerhus på Fur, til kaffemøde i Truust eller iskiosken ved Moesgård Strand, tøsetur til Saxild eller ferietur til Ungarn – eller bare ud i det blå…..

Klubben planlægger sine aktiviteter på et månedligt tirsdagsmøde den første tirsdag hver måned. Normale klubaftener er tirsdag og fredag aften og søndag eftermiddag, men på værkstedet er der ofte aktivitet de øvrige dage.

Klubben vælger en bestyrelse på den årlige generalforsamling, men har ikke nogen formand. Bestyrelsens opgave er at forberede tirsdagsmøderne og i øvrigt forsøge at bevare det forkromede overblik.

I vinterhalvåret, hvor mange skåner cyklen mod is og salt, er der gang i de indedørs aktiviteter. Der skrues, spilles billard og dart og fortælles en masse løgnehistorier fra det virkelige liv på landevejene. Andre har kastet lidenskaben over vinterkørsel - og vintertræf i telt efter devisen: jo koldere jo sjovere!

Klubben udgav i perioden 1977 til 2013 nogle gange om året et klubblad med stort og småt om klublivet. Siden 1999 har vi denne hjemmeside.

MC Højbjerg er med i en ring af "kaffeklubber", der på skift besøger hinanden til en kop kaffe og en ostemad (Silkeborg MC, MC Sheperds i Fårvang, Galten MC, MC 75 Hammel, Snøvserne i Kjellerup, Yamaha Club Århus, Skanderborg MC, Old Boys i Fårvang og Fedtmuleklubben)

Statistik:

Klubbens medlemmer fordeler sig aldersmæssigt mellem årgang 1952 og 1993.

Motorcyklerne er mellem årgang 1948 til lige nu.
De fleste mærker er med:
Aprilia, BMW, Ducati, Honda, Kawasaki, Moto Guzzi, MZ, Suzuki, Triumph, Yamaha.

Vil du være medlem af MC Højbjerg??

Hvis du skulle få lyst til at kigge ud til MC Højbjerg, så prøv en tirsdag aften (undt. den første tirsdag i måneden), fredag aften ca 20-22 eller søndag eftermiddag kl 16-18.  Så skulle du være sikker på at møde nogen, der kan vise dig klubben og fortælle mere om livet i MC Højbjerg.

Hvis du efter en periode med deltagelse i klubbens aktiviteter (fællesture, arrangementer i klubben, etc.) har lyst til at søge om medlemsskab, kan du på et tirsdagsmøde anmode om at blive skrevet op som prøvemedlem. Herefter kan du blive optaget som medlem i løbet af et par måneder. Der er ingen sindsyge ritualer i den anledning, men en enkelt humørvand kan man vel altid klemme ned.

En forudsætning for medlemsskab er naturligvis, at man har en indregistreret MC (eller at kæresten/ægtefællen har det og søger optagelse).

Med venlig hilsen

MC Højbjerg